..

Pitbull a compus tema muzicală a filmului “Men In Black III”

Pitbull a compus tema muzicală a filmului “Men In Black III”

Rapperul american Pitbull a compus piesa “Back In Time”, care a fost aleasă ca temă muzicală a comediei SF “Men In Black III”.

Potrivit mediafax.ro, Pitbull a spus că piesa “Back In Time” este “amuzantă, dar modernă” şi va fi lansată ca single pe 6 mai, informează site-ul revistei New Musical Express.

Este pentru prima dată când Will Smith nu a fost ales pentru a înregistra tema muzicală a unui film din franciza “Men In Black”. El a compus piesa “Men In Black” pentru primul film din serie, lansat în 1997, şi piesa “Black Suits Comin’ (Nod Ya Head)”, pentru al doilea film din serie, lansat în 2002.

În continuarea filmului “Men In Black” vor juca, printre alţii, Tommy Lee Jones, Josh Brolin şi Emma Thompson.

Will Smith şi Tommy Lee Jones vor interpreta din nou rolurile agentului Jay şi agentului Kay, iar actorul Josh Brolin a anunţat recent că s-a alăturat distribuţiei acestui film, urmând să interpreteze o versiune mai tânără a personajului jucat de Jones.

Filmul “Men In Black 3″ va fi regizat de Barry Sonnenfeld, pe baza unui scenariu scris de David Keopp, şi va fi lansat de studiourile Sony Pictures pe 25 mai.

Primele două filme din serie au avut încasări totale de 1,03 miliarde de dolari pe plan mondial, potrivit boxofficemojo.com.

Armando Christian Perez, care şi-a luat numele de scenă Pitbull, este un rapper american de origine cubaneză, care a devenit cunoscut pe plan internaţional graţiei piesei “I Know You Want Me” pe care a lansat-o în 2009. Cântăreţul a susţinut un concert şi în Bucureşti, în iulie 2010.

Vizualizări: 146

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios