..

Impresionant! Un copil de 10 ani, ghidat de Dumnezeu în somn, a ajutat un bolnav de cancer

Impresionant! Un copil de 10 ani, ghidat de Dumnezeu în somn, a ajutat un bolnav de cancer

Chandler Beach din Florida creştea un porc şi de abia aştepta să îl vândă pentru a strânge nişte bani, dar după ce “s-a întâlnit” cu Dumnezeu, într-o noapte, în somn, puştiul de 10 ani a renunţat la bani pentru a ajuta un bolnav de cancer.

Potrivit ABC News, citat de libertatea.ro, copilul s-a trezit într-o dimineaţă şi a mers direct la bunica lui pentru a-i da vestea.

“Ştiu ce o să fac cu banii obţinuţi în urma vânzării porcului. O să îi donez pentru a-l ajuta pe Corbin Higgins, un băiat bolnav de cancer”, a spus Chandler, cu toate că nu îl cunoştea personal pe adolescentul ce are cancer testicular. Citise povestea lui în ziarul local, iar noaptea fusese sfătuit să facă mărţeul gest.

Bunica lui l-a întrebat dacă nu va păstra şi el o parte din banii obţinuţi în urma vânzării porcului de 115 kilograme, dar puştiul i-a spus că “Dumnezeu mi-a zis să îi donez pe toţi!”

Zis şi făcut. Băiatul a mers la târg cu animalul şi a cerut, iniţial, 8 dolari pe kilogram. Apoi, când oamenii au aflat despre ce este vorba şi unde vor ajunge banii, au început să liciteze tot mai mult pentru porcul lui Chandler, până când copilul a ajuns să-l vândă cu 20.000 de dolari.

Toţi banii i-a donat pentru a-l ajuta pe Corbin, tânărul de 18 ani pe care l-a cunoscut ulterior şi care, după ce aflase că s-a vindecat de cancer, a descoperit în noiembrie anul trecut că boala cruntă s-a întors.

O coincidenţă interesantă este faptul că băieţelul a decis să cumpere şi să crească porcul pentru a scoate nişte bani, tocmai în noiembrie anul trecut, când şi Corbin a aflat vestea tristă.

Vizualizări: 215

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios