..

Incendiu la Lotus: O cască a lui Raikkonen a fost distrusă

Incendiu la Lotus: O cască a lui Raikkonen a fost distrusă

Un incendiu s-a declanşat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în structura prefabricată utilizată de echipa Lotus la Marele Premiu de Formula 1 al Malaysiei, o cască de rezervă a finlandezului Kimi Raikkonen fiind distrusă, a anunţat Lotus F1 Team, citat de mediafax.ro.

Incendiul, cauzat de un scurtcircuit la un frigider, s-a declanşat în jurul orei 03.00, chiar lângă locul rezervat, în exterior, fumătorilor din paddock.

Tot materialul piloţilor, căşti, combinezoane, mănuşi şi încălţăminte, se afla în sălile de odihnă, plasat deasupra bucătăriei şi a spaţiului de recepţie şi păzit 24 de ore din 24.

“Trebuie să spălăm bine deoarece tot materialul miroase din cauza fumului degajat. Dar asta este ultima noastră grijă în acest week-end, adică asta înseamnă că totul este bine”, a declarat un responsabil al echipei.

Raikkonen, campion mondial în 2007, va fi penalizat cu cinci locuri pe grila de start din cauza schimbării cutiei de viteze, care ar fi trebuit să fie folosită în cinci curse, înlocuire decisă vineri seară de echipa sa.

Vizualizări: 82

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios