..

Ei sunt bărbaţii din viaţa Madonnei – FOTO

Ei sunt bărbaţii din viaţa Madonnei – FOTO

Viaţa amoroasă a Madonnei a fost cel puţin la fel de scandaloasă ca cea artistică. Căsătorită de două ori până acum, solista are patru copii, dintre care doi născuţi în afara căsătoriei şi doi adoptaţi din Malawi. Cei doi foşti soţi ai cântăreţei, precum şi nenumăraţii amanţi, mai mult sau mai puţin celebri, ţin prima pagină a ziarelor de scandal din întreaga lume de peste 30 de ani.

La sfârşitul anilor ’70, începutul anilor ’80, Madonna a fost iubita lui Dan Gilroy, cu care fondase trupa Breakfast Club. După despărţirea de acesta, solista a avut mai multe relaţii de scurtă durată cu Stephen Bray (colaborator), Jean-Michel Basquiat (pictor), Mark Kamins (DJ) şi Jellybean Benitez (muzician).

În timpul filmărilor pentru videoclipul „Material Girl”, în 1985, Madonna a început o relaţie cu actorul Sean Penn (foto jos), cu care s-a şi căsătorit în acelaşi an. Cei doi s-au despărţit în 1988, în Ajunul Anului Nou, şi au divorţat în septembrie 1989.

„Eram complet obsedată de cariera mea şi nu eram gata să fiu generoasă sub orice formă”, a spus Madonna, despre căsătoria cu Penn.

După o aventură cu John Kennedy Jr, Madonna a început o foarte mediatizată relaţie amoroasă cu actorul Warren Beatty (foto jos), în timp ce lucrau la filmul „Dick Tracy”, în 1989. În ciuda zvonurilor care au circulat, despre presupusa lor logodnă în mai 1990, relaţia celor doi s-a terminat în vara aceluiaşi an.

La sfârşitul anului 1990, în viaţa Madonnei îşi face apariţia un nou iubit: modelul şi actorul porno Tony Ward  care apăruse în clipurile acesteia, „Cherish” (1989) şi „Justify My Love” (1990). Relaţia lor s-a terminat la începutul anului 1991.

Madonna şi-a arătat sânii în videoclipul melodiei „Erotica”, din 1992, interzis în Statele Unite (Foto: captură video)

Următorul ei iubit a fost rapperul Vanilla Ice, pe care l-a inclus mai târziu în cartea ei, „Sex”. Relaţia lor a durat opt luni. Către mijlocul anilor ’90, cântăreaţa a fost implicată într-o relaţie şi cu baschetbalistul Dennis Rodman şi rapperul 2 Pac.

În septembrie 1994, în timp ce se plimba în Central Park, Madonna l-a întâlnit pe antrenorul de fitness Carlos Leon (foto jos), care a devenit antrenorul ei personal şi noul său iubit. Din relaţia cu acesta, pe 14 octombrie 1996, Madonna a dat naştere primului ei copil, Lourdes Maria Ciccone, în Los Angeles. Cuplul s-a despărţit în 1997.

A urmat o relaţie a Madonnei cu Andy Bird, care a durat 18 luni. În 2001 Bird a vândut povestea relaţiei lor ziarelor de scandal.

Căsnicia cu Guy Ritchie

În 1999 Sting i l-a prezentat Madonnei pe regizorul britanic Guy Ritchie (foto jos). Între cei doi s-a înfiripat o relaţie, în urma căreia, pe 11 august 2000, s-a născut al doilea copil biologic al Madonnei, un băiat, Rocco John Ritchie.

Pe 22 decembrie 2000, Madonna şi Guy Ritchie s-au căsătorit, în Scoţia. În 2006 au adoptat un băieţel orfan de mamă, originar din Malawi, David Banta. Madonna a intentat actele pentru divorţ în octombrie 2008, citind „comportament iraţional”.

Pe 15 decembrie 2008, cuplul a stabilit partajul, Ritchie primind între 50 şi 60 de milioane de lire sterline, sumă ce includea şi valoarea casei lor de la ţară din Anglia. Divorţul s-a pronunţat oficial vineri, 2 ianuarie 2009. În acelaşi an, Madonna a mai adoptat un băieţel, Mercy James,  tot din Malawi.

În 2009, Madonna a început o relaţie cu un fotomodel brazilian, cu 30 de ani mai tânăr ca ea, Jesus Luz (foto dreapta). Cei doi s-au despărţit în 2010, după ce cântăreaţa a descoperit că că Jesus a înşelat-o cu o braziliancă de vârsta lui.

Însă Madonna abia a prins gustul tinereilor. Ea s-a cuplat recent cu un dansator profesionist în vârstă de 24 de ani, Brahim Zaibat (foto jos).


click.ro

Vizualizări: 465

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios