Celebrul Goran Bregovic e încântat de colaborarea cu Florin Salam și declară:”Vreau să duc manelele mai departe”

Celebrul Goran Bregovic e încântat de colaborarea cu Florin Salam și declară:”Vreau să duc manelele mai departe”

Goran Bregovic, cel mai cunoscut interpret din Balcani, se află de două zile în România, unde înregistrează împreună cu Florin Salam câteva piese care vor fi incluse pe albumul “Gipsy Champagne”.

Artistul bosniac a ajuns în ţară joi seara, a fost luat de la aeroport de Florin Salam personal, dus la hotel cu un superb Audi R8, după care cei doi au mers direct în studio, unde şi-au petrecut toată noaptea, notează libertatea.ro.

Goran Bregovic speră să revoluţioneze din nou muzica în Europa, lucrând la un album care va apărea la celebra casă de discuri Universal şi pentru care acesta va colabora, în afară de Salam, cu Gipsy Kings sau cu Eric Clapton. “Îmi place stilul lui Florin Salam. Şi indiferent de ce aud despre genul pe care voi îl numiţi manele, eu vreau să-l duc mai departe. Sună original, chiar îmi plac manelele, voi lua multe CD-uri când plec. Sincer, nu mă interesează prea mult textele. Sunt la curent cu părerile multor români privind «manele style», dar cred că, până la urmă, e o problemă de gust. Nu, nu sunt ţigan, dar întotdeauna mi-a plăcut muzica lor, care sună aproape la fel peste tot”, ne-a mărturisit în exclusivitate Goran Bregovic.

A luat masa cu Gheorghe Zamfir

După o noapte albă, în care a repetat, dar a şi înregistrat cu interpretul român, Goran Bregovic s-a trezit devreme. Asta pentru că, ieri, artistul a luat masa cu maestrul Gheorghe Zamfir, cu care a discutat, de asemenea, despre o posibilă colaborare muzicală. În această dimineaţă, Goran Bregovic va pleca spre Belgrad.

Vizualizări: 146

Comentează