..

Iurie Darie a fost obligat de fiul său să trăiască în debara

Iurie Darie a fost obligat de fiul său să trăiască în debara

Relaţia tată-fiu dintre actorul Iurie Darie şi Ducu s-a deteriorat de-a lungul anilor şi motivul nu este doar Anca Pandrea, aşa cum s-a zvonit. Partenera de viaţă a lui Iurie Darie a făcut dezvăluiri şocante, în exclusivitate pentru ziarul „Naţional”, despre comportamentul lui Ducu faţă de tatăl său, informează ziarulnational.com.

Anca Pandrea nu a fost niciodată agreată de Ducu Darie, ea fiind un motiv de ceartă între tată şi fiu. Pictorialul incendiar cu Anca Pandrea şi Iurie Darie, realizat de „Naţional”, a fost un mic motiv de scandal între tată şi fiu pe lângă multe altele. Actriţa a mărturisit că Ducu nu a avut un comportament elegant faţă de tatăl său pe parcursul anilor. Ea a dezvăluit una dintre întâmplările urâte, care a lăsat răni adânci în sufletul actorului de 84 de ani. „Acum 20 de ani Ducu l-a dat afară din casă pe Iura, cu zâmbetul pe buze. Avea casă pe Calea Victoriei şi, când a divorţat Ducu de Maria Miu, a pierdut casa şi i-a zis lui Iura să părăsească locuinţa. Iar Iura i-a răspuns tot cu zâmbetul pe buze: «Bine, plec»”, a declarat Anca Pandrea pentru ziarul “Naţional”.

„I-a dat o debara în care să locuiască”

Actriţa a mai mărturisit că după ce Iura a eliberat locuinţa de pe Calea Victoriei, Maria Miu şi-a deschis un atelier de croitorie. „În casa lui Iura şi-a făcut fosta nevastă a lui Ducu croitorie. Şi lui Iura i-a dat o cămăruţă, o debara lângă casă, în care să locuiască. E o debara în care nici femeia de serviciu n-ar sta. Noi locuim acum în casa bunicii mele, casă veche de 208 ani şi ne e bine, nu ne plângem”, a mai spus Anca Pandrea.

„Nu-mi doresc un copil ca Ducu”

Anca Pandrea şi Iurie Darie iubesc foarte mult copiii, ba chiar au şi botezat împreună mai mulţi bebeluşi. Actriţa este conştientă că Iurie suferă extrem de mult că fiul lui nu-i împărtăşeşte dragostea şi face pe cât posibil să-l scoată din acele stări depresive.
„Ducu dă declaraţii că l-a felicitat pe Iura de ziua lui. Nu este adevărat. Nici măcar nu l-a sunat să-i spună la mulţi ani. De ziua lui Iura, tot Iura al meu l-a sunat pe Ducu şi l-a întrebat: «Ce faci, tată?» şi Ducu i-a răspuns: «Bine, hai pa»”, a mai dezvăluit actriţa. Anca Pandrea a refuzat să intervină în relaţia dintre Iura şi Ducu, cu atât mai mult cu cât acesta nici nu vrea să audă de partenera de viaţă a tatălui său.
„Eu nu-mi doresc să mă iubească Ducu, să-l iubească pe taică-su. Eu nu vreau un copil ca el”, a adăugat Anca Pandrea.

Vizualizări: 1942

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios