..

Cum îi poți oferi iubitului tău un striptease perfect

Cum îi poți oferi iubitului tău un striptease perfect

Un număr de striptease este pentru mulți bărbați preludiul perfect pentru o noapte incendiară, însă totul trebuie făcut ca la carte pentru ca inițiativa voastră să nu devină caraghioasă.

Un striptease bun începe în dimineața acelei zile. Da, ați auzit bine. Scena trebuie pregătită din toate punctele de vedere. Spune-i iubitului tău printr-un mesaj să cumpere șampanie și să o pună la gheață până când tu ajungi acasă. Când mai ai 10 minute și ajungi, dă-i din nou un telefon și spune-i să pună CD-ul cu melodia pe care îți dorești să dansezi și să se așeze pe canapea, notează libertatea.ro.

Acum că totul este pregătit în casă, trebuie să-ți faci intrarea. Arată-i încă de la început cât de mult îți dorești să faci asta, aruncă-ți geanta oriunde se poate și apucă-te de treabă. Incită-l la început cu pașii unei feline, mișcă ușor din șolduri, stai tot timpul cu capul sus și fii mândră de ceea ce urmează să faci, pentru că atitudinea contează enorm într-un asemenea demers.

O eșarfă n-ar strica în recuzită, în așa fel încât să o poți purta prin toate zonele corpului tău, pe unde iubitul și-ar dori, cu siguranță, să vă poată atinge în acele momente.

A venit și momentul să renunți treptat la haine, însă nu oricum, ordinea este foarte importantă. Bluza este prima care trebuie dată jos, foarte, foarte încet. Stai cu spatele la el, și aruncă-i priviri seducătoare pe după umăr. Întoarce-te cu fața spre el abia atunci când bluza a dispărut. Tot cu spatele spre el, poți începe apoi să-ți dai jos fusta. De asemenea, cât de lent posibil.

Pantofii trebuie scoși cu mult stil, nu te poți opri pur și simplu pentru a te așeza ca să te descalți. Îți vei ridica un picior pe o masă sau un scaun și vei scoate pantofii cu cât mai multă eleganță.

În acest moment, iubitul tău se apropie de marele premiu, astfel încât acum trebuie să tragi de timp pentru ca surpriza să îl incite cât mai tare. Dansează-i, desfă-ți sutienul dar ține-l în continuare cu mâna astfel încât sânii să-ți fie acoperiți în continuare. Lasă sutienul să cadă pe jos însă continuă să-ți “ascunzi” sânii cu o mână pentru alte câteva secunde. Abia apoi este momentul să-l lași să îți admire “bogățiile”.

Momentul în care vei rămâne goală pușcă în fața lui trebuie, de asemenea, bine gândit. N-ar fi indicat să-ți dai jos chiloții ținându-ți picioarele lipite pentru că atunci ar părea, pur și simplu, că urmează să intri în toaletă, ci cu un picior în fața celuilalt.

Nici acum nu este bine să vă grăbiți și să treceți la fapte. Este momentul să faci un “tur de onoare”, în timp ce te mângâi și te alinți, până îl vei aduce în stare să te implore să vii lângă el, pe canapea.

Ce alte reguli mai trebuie respectate pentru un număr de striptease de elită:

- Ai voie să-ți atingi iubitul, însă el nu poate pune mâna pe tine cât timp dansezi

- Trebuie să menții în permanență contactul vizual cu iubitul tău

- Ține cont de cei 2 T de aur pentru striptease: Tachinează-l și tentează-l

- Imaginează-ți pe tot parcursul numărului de striptease că mâinile tale sunt mâinile lui

Vizualizări: 1075

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios