Renata Lupan, fata săptămânii – FOTO

Renata Lupan, fata săptămânii – FOTO


Renata Lupan

Locuiesc in cel mai frumos oraș a copilăriei mele- municipiul Bălți. Sunt o fire veselă, socială.Chiar dacă am 17 ani, sunt o persoană responsabilă. De obicei sunt realistă, uneori romantică.Îmi place să fiu în centrul atenției, să fac lumea să zîmbească. O persoană încreztă în propriile puteri, simplă, plină de lumină sufletească, sunt persoana care știe să prețuiască lucrurile simple care nu se observă adesea . Sunt o persoană pozitivă și optimistă, cred că din orice situație există o ieșire, principalul e să gasești calea cea mai bună. Am frecventat 6 ani dansurile pină cînd nu m-am înecat în treburile de la școală.Ador persoanele care-mi spun tot adevărul în față, apreciez critica constructivă. Mi-ar plăcea să particip la acest concurs și să-mi fac prieteni noi.

Ce ai de câştigat dacă eşti „Fata din ultima pagină”? Premii şi şansa de a te face remarcată!

Te-am convins? Trimite pozele tale, cât mai sexy, însoţite de o scurtă descriere şi un număr de telefon pe [email protected] sau str. Vlaicu Pârcălab 63, bir.306, Chişinău, redacţia „apropo”.
La sfârşitul fiecărei luni, „apropo” va desemna „Fata lunii”, care va beneficia de o schimbare de look la un salon de lux în capitală şi de promovare în mass-media: apariţii la emisiuni TV şi în presa scrisă.

concurs susţinut de