Valeriu Cordineanu a slăbit 5 kg în timpul pregătirilor pentru spectacol/FOTO

Valeriu Cordineanu a slăbit 5 kg în timpul pregătirilor pentru spectacol/FOTO

Copleşit de emoţii. Aşa s-a simţit Valeriu Cordineanu la spectacolul jubiliar „Alături de prieteni”, dedicat împlinirii a 25 de ani de activitate care a avut loc ieri. „М-am pregătit două luni, am reusit să fac tot ce mi-am propus, în afară de un lucru – să nu am emoţii”, spune Cordineanu. Fiind întrebat cât a cheltuit pentru organizarea concertului, acesta a răspuns, zâmbind: „Vreo 5 kg”.
Printre prietenii de scenă ai sărbătoritului, prezenţi la eveniment, au fost Olga Ciolacu, Mircea Guţu, Alexandru Lozanciuc, Ian Raiburg şi, desigur, sora omagiatului, Aurica Cordineanu.
„Lucrăm de mult timp cu Valeriu, îmi este prieten şi îl iubesc foarte mult deoarece este un om de rară calitate şi de o modestie ieşită din comun. Am venit cu mare drag să-i fiu alături şi să-l susţin”, a mărturisit Olga Ciolacu.
Fiul său se face artist
A fost o seară deosebită şi pentru fiul omagiatului, Sorin, care a avut ocazia să debuteze pe scena mare cu o piesă dedicată tatălui său.
Şi chiar dacă sala nu a fost arhiplină, cei prezenţi în sală s-au distrat de rând cu artiştii, au râs împreună cu parodista Lidia Frunze, au chiuit împreună cu Alexandru Lozanciuc şi pur şi simplu au petrecut o seară frumoasă.

Nadejda CHIRONDA, L.Chiriac.

vizualizări: 212

Comentează