7 semne că te înșală

7 semne că te înșală

De ceva vreme, ai bănuiala că te înșală? Poți pune cap la cap mai multe amănunte și să vezi dacă ai dreptate sau nu. Fii atentă, pentru că anumite semne pot fi altceva decât ceea ce îți imaginezi tu.

De multe ori nu vei vedea urme evidente ale trădării, cum ar fi să simți miros de parfum străin sau pete de ruj, așa că îți rămâne să descoperi cu ajutorul intuiției semnele. Totodată, ține seama că nu trebuie să fii nici din cale-afară de bănuitoare. Dacă nu este nimic, atitudinea ta poate genera tensiuni inutile. Vezi dacă nu cumva…

1 Îți face cadouri neașteptate

Uneori, la începutul unei legături extraconjugale, bărbații se simt vinovați față de soție și încearcă să-i cumpere bunăvoința cu flori, cadouri, pe care, de obicei, nu le făceau. Totuși, nu exagera cu bănuielile dacă este drăguț cu tine la anumite ocazii speciale, când este și normal să te răsfețe.

2 Este mai interesat de aspectul exterior decât de obicei

Dacă înainte nu era interesat de cum arată și acum a început să țină regim, să meargă la sală, să-și cumpere haine noi, ar putea fi pentru că, în sfârșit, a început să-i pese de aspectul exterior, dar s-ar putea să fie motivat de o nouă cucerire. Un parfum sau un aftershave nou, dacă nu obișnuia să folosească, ar putea fi și acestea un semn.

3 Nu mai este atât de atent cu tine

Au trecut momentele când orice spuneai sau făceai era minunat. Uneori, este un lucru normal, care vine odată cu anii. Dar, dacă ajunge să te critice foarte des sau să stați în aceeași casă, dar să nu vorbiți, ar trebui să îți faci griji.

4 Lipsește inexplicabil de acasă

Este din ce în ce mai ocupat și lipsește la ore la care era de obicei acasă? Dă niște explicații ciudate, cu multe amănunte și parcă nu ai zice că a fost unde spune el? S-ar putea ca intuiția să nu te înșele.

5 Cheltuiește mai mulți bani

Nu știi unde s-au dus banii și el îți spune mereu tot felul de povești despre reparațiile la mașină și alte lucruri la care tu nu te pricepi? Ar putea fi și alte probleme, dar și aceea că împarte banii cu o altă femeie. Dacă mai și găsești o notă de plată la un restaurant unde este clar că nu ați fost împreună, ar putea fi un indiciu.

6 Mai puțin sex

Dacă, deodată, nu prea mai este interesat să facă dragoste cu tine, ar putea fi din cauză că a găsit pe altcineva. Nu trage însă concluzii pripite. Ar putea să fie foarte stresat la serviciu în perioada respectivă sau să aibă o problemă de sănătate și atunci are nevoie de sprijinul tău. Dar dacă nu este nimic de genul ăsta, dar nu mai e interesat să aveți relații, e clar că este ceva necurat la mijloc.

7 Devine foarte secretos

Dacă atunci când este acasă se izolează în baie ca să vorbească la telefon sau nu răspunde imediat când sună, după care găsește un motiv să iasă, s-ar putea să aibă pe cineva. Faptul că stă mult pe internet și se ferește de tine când este la calculator poate sugera că își caută sau a găsit o prietenă cu ajutorul unui site dedicat întâlnirilor. Ai mai putea să remarci că evită să îți spună unde a fost sau îl prinzi cu minciuna aproape fără să vrei.
sursa: libertatea.ro
foto: libertatea.ro

Vizualizări: 584

Comentează