Adrian Ursu: „S-ar putea SĂ MORI DATOR statului”

Adrian Ursu: „S-ar putea SĂ MORI DATOR statului”

Interpretul Adrian Ursu a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că tinerii trebuie să ţină cont de greşelile părinţilor şi ale bunicilor pentru a-şi putea asigura un viitor mai frumos. Tot el consideră că cel mai mare ajutor pentru părinţi trebuie să vină din partea copiilor şi doar apoi – din partea statului.

„De mic copil ştiu un lucru: că n-aş vrea ca peste zeci de ani să spun că am cântat şi am scris muzică toată viaţa mea pentru ca la bătrâneţe să fiu răsplătit pentru asta de către stat. Sunt atent la ceea ce se întâmplă în jurul meu şi încerc să mă adaptez. Tinerii trebuie să-şi strângă bani pentru o bătrâneţe decentă”, a declarat interpretul în cadrul emisiunii „Ţara lui Dogaru”, de la Publika TV. Adrian Ursu e de părere că ar fi corect ca părinţii să fie îngrijiţi de cei în care au învestit şi pe care i-au crescut, deşi este conştient de faptul că exemplul nu este elocvent pentru toate familiile. „Chiar de la 10 ani un copil trebuie să se gândească că vor veni şi alte vremuri şi să fie pregătit pentru ele”, spune artistul, care e indignat şi de creşterea vârstei de pensionare a bărbaţilor. „Vârsta de pensionare la bărbaţi ar putea creşte până la 65 de ani, cel puţin spre asta mergem. Şi apoi te gândeşti ce-ţi mai rămâne. Se prea poate să mori şi să rămâi dator statului, iar copiii să fie nevoiţi să plătească”, afirmă interpretul.

A filmat un videoclip în Italia

Amintim că Adrian Ursu a filmat un videoclip la piesa „Tu eşti tot ce mi-am dorit”. Acesta va fi lansat în luna octombrie, iar filmările s-au petrecut în Italia. Pe pagina de facebook a artistului au apărut primele poze din videoclip şi comentarii la ele. „Hrăneam porumbeii cu seminţe de porumb “glamurous”, cumpărate chiar din Piazza Duomo, Milano. Am fost nevoit să dau 40 de euro pentru 200 de grame, ca astea din jur să se filmeze în clip”, menţionează artistul pe reţeaua de socializare.

Doina Popov

Vizualizări: 1693

3 Comentarii

  • 4 octombrie 2012 | Permalink |

    Mda…

  • Lica
    4 octombrie 2012 | Permalink |

    mai bine ii hranea cu crevete :D
    pai 200 de euro pentru kilu de graunte? pfff

  • 4 octombrie 2012 | Permalink |

    eu nu inteleg de ce unii interpreti cheltuiesc mai mult pe clip decit pe piesa in sine!

Comentează