Xenia Deli o arde prin cluburi! Uite cum se distrează la revenirea în Chişinău – FOTO

Xenia Deli o arde prin cluburi! Uite cum se distrează la revenirea în Chişinău – FOTO

Dupa trei ani de absenta, Xenia Deli a revenit in Moldova pentru a-si vizita rudele. Modelul insa nu a uitat de distractii si a luat cu asalt cluburile din Chisinau.

Xenia Deli, moldoveanca care a ajuns din intamplare sa afle pe propria-i piele ce inseamna sa traiesti visul american, a revenit saptamana trecuta in tara. Dupa 3 ani de absenta, frumoasa bruneta si-a facut timp atat pentru familie, cat si pentru distractii. Tanara care sfideaza lunar imaginatia barbatilor din intreaga lume, zambindu-le cochet de pe billboard-uri si din paginile revistelor, a decis sa dea o raita si prin cluburile din capitala, scrie perfecte.md.

Xenia Deli a mers in acest weekend sa se distreze alaturi de prietenele sale intr-un local de noapte. Chiar daca de aceasta data si-a lasat catelul acasa, Xenia nu a renuntat la atitudinea de femme fatale. Bruneta s-a afisat intr-o tinuta fetish, mai mult decat provocatoare, si nu s-a sfiit sa-si etaleze cu mandrie picioarele, chiar daca de aceasta data a ramas mai imbracata decat ne-am obisnuit sa o vedem.

Xenia Deli nu a stat prea mult timp in tara, plecand inapoi in America dupa doar o saptamana. Acolo tanara urmeaza sa faca un nou pas important pentru cariera sa, sa fie fotografiata pentru Victoria’s Secret.

Foto: perfecte.md
Vizualizări: 2222

One Comment

  • Ilarion Misnei
    5 octombrie 2012 | Permalink |

    Cele mai frumoase femei din lume aterizeaza la Los Angeles.Cine are bani de asa femei , acolo le gaseste.

Comentează