Și-a torturat fetița de o lună și i-a îndesat Biblia pe gât, pe motiv că era posedată

Și-a torturat fetița de o lună și i-a îndesat Biblia pe gât, pe motiv că era posedată

O femeie în vârstă de 41 de ani din Milton, Anglia, și-a torturat fetița de șase săptămâni, convinsă fiind că cea mică este posedată.

Potrivit click.ro, cazul absolut șocant a ajuns pe primele pagini ale ziarelor din Anglia. Julia Lovemore, care suferă de bipolaritate, i-a îndesat fiicei sale pagini întregi din Biblie pe gât, a scufundat-o in diluant și apoi a călcat-o în picioare, scrie Daily Mail.

Culmea e că femeia era ținută sub observație pentru că avea un antecedent asemănător din urmă cu trei ani, când a vrut să își omoare copilul care plângea încontinuu.

Chiar în ziua tragediei, autoritățile s-au dus la domiciliul femeii pentru a o controla, dar l-au găsit pe soțul acesteia rugându-se frenetic pentru ca ”Diavolul sa îi lase soția în pace”. Pentru că nu voiau să întrerupă practicile religioase, oamenii legii au plecat, cu gândul de a se întoarce mai târziu, în cursul aceleiași zile, numai că a fost prea târziu pentru fetița de șase săptămâni. Aceasta a fost chinuită până la moarte de mama sa
Foto: rtv.net

Vizualizări: 352

Comentează