Şi-a ucis cu bestialitate vecina gravidă pentru că nu a vrut să se mărite cu el!

Şi-a ucis cu bestialitate vecina gravidă pentru că nu a vrut să se mărite cu el!

Criminalul care a omorât-o pe vecina sa, Xenia, fiica unui om de afaceri, şi-a pregătit cu minuţiozitate planul de răzbunare după ce aceasta îi refuzase cererea în căsătorie.

Corpul neînsufleţit al unei tinere de 25 de ani, fiica unui om de afaceri prosper, a fost găsit în apartamentul acesteia. Experţii au numărat pe corpul femeii, gravide în nouă luni, 22 de răni de ciţit, dintre care 4 – în burtă, scrie lifenews.ru.
Poliţia l-a prins peste doar câteva ore pe făptaş. Acesta a recunoscut în cadrul anchetei că încă din copilărie visa să se căsătorească cu vecina sa, ca să poată trăi şi el bogat. Dar aceasta nu a acceptat să-i fie soţie, iar la scurt timp s-a măritat cu altul şi chiar aştepta un copil.
Tânărul, pe nume Alexandru (24 de ani), le-a mai mărturisit oamenilor legii că el şi victima sa au locuit pe aceeaşi stradă, au fost prieteni, iar la nunta celei pe care a ucis-o el a fost chiar martor.
Celor care l-au cunoscut pe ucigaş nu le vine să creadă că băiatul acela cuminte a fost în stare de o asemenea crimă odioasă. Acesta a aşteptat când Xenia a rămas singură acasă şi s-a dus „în ospeţie”. Tânăra, însărcinată în luna a noua, i-a deschis fără nicio grijă. Atunci cel pe care îl credea prieten a înjunghiat-o de 22 de ori şi, după ce i-a luat cardul bancar şi portmoneul, a lăsat-o să moară într-o baltă de sânge.
Crima este cercetată de organele de drept. Tânărul, învinuit de omor cu premeditare, îşi așteaptă sentinţa.*

N.T.

foto: Life News

Vizualizări: 2291

One Comment

  • Jana
    4 octombrie 2012 | Permalink |

    cum se poate sa omori pe cineva? cine iti permite sa iei viata altui om? si inca o femeie insarcinata! si inca vecina! cu care ai copilarit! si inca pentru un motiv atat de josnic!
    sper ca la parnaie o sa aiba viata la care visa. acolo asemenea crime nu ti le iarta “fratiorii”

Comentează