Despre

Scurt istoric:

„Apropo magazin” este un supliment al ziarului JURNAL de Chişinău condus de redactorul-şef Lena NEGRU. Publicaţia este rezultatul rebranding-ului ediţiei de joi a JURNAL de Chişinău, realizat pe 16 aprilie 2009. Anterior, timp de 3 ani, ziarul s-a numit JURNAL de Chişinău, ediţie de joi.

Descriere:

„Apropo magazin” este un proiect media mai special pentru că este singura publicaţie din Republica Moldova care radiografiază viaţa vedetelor, a personalităţilor din diverse domenii şi publică ştiri de culise bune, verificate din trei surse.

„Apropo magazin” îmbină reportajele cu informaţiile de culise, care însă nu decad la rangul de bârfe. Pe lângă subiectele cu şi despre celebrităţi, „Apropo magazin” îi scoate în evidenţă şi pe oameni simpli care fac ceva deosebit faţă de restul. „Apropo magazin” este publicaţia care vorbeşte pe înţelesul tuturor despre evenimentele care îi interesează şi îi afectează în mod direct pe oamenii obişnuiţi, satisfăcând nevoia de informare şi de divertisment a acestora. De asemenea, mai conţine informaţie utilă, o rubrică de matrimoniale, ghid tv şi cele mai bune recomandări tv, sfaturi de sănătate, frumuseţe şi întreţinere etc.

Public ţintă:

„Apropo magazin” are cititori de diverse categorii de vârstă, de la 15 la peste 60 de ani şi cu diverse preocupări.

Tiraj:

Apropo magazin” se tipăreşte în 12 pagini, full color, iar tirajul total a ediţiei de marţi este de 24.450 de exemplare pe săptămână. „Apropo magazin” apare o dată pe săptămână, marţi, şi se distribuie pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului

Regulament postare comentarii pe site

Oferta de publicitate pe site

Oferta de publicitate în ziar