Horoscop toamnă 2012: Află care este piesa ta vestimentară norocoasă!

Horoscop toamnă 2012: Află care este piesa ta vestimentară norocoasă!

Astrologii au decretat: exista piese vestimentare norocoase pentru fiecare zodie în parte, scrie unica.ro. Află din horoscopul nostru ce haină sau accesoriu să porţi toamna asta!

Berbec

Pentru nativul din Berbec astrologii au promulgat pantalonii albi drept piesa vestimentară norocoasă. Aşadar, dacă eşti născută sub semnul Berbecului achiziţionează-ţi rapid o pereche!

Taur

Femeile din Taur sunt răsfăţatele zodiacului în această toamnă. Bijuteriile preţioase, din aur, se pare că sunt talismanele norocoase! Aşadar, să nu-ţi lipsească de pe deget un ineluş fin sau poate un pandantiv haios la gât!

Gemeni

Nativele din Gemeni vor fi ocrotite de Fortuna dacă vor avea în garderobă o pereche de pantofi nude! Aşa spun astrele!

Rac

Delicate şi feminine, femeile din Rac trebuie să poarte pentru noroc cămăşi din mătase naturală! Sunt versatile deci se pretează atât acelora care abordează ţinute office, cât şi femeilor ce adoră stilul casual.

Leu

Neînfricate şi pline de atitudine, nativelor din Leu li se recomandă rochiile în culori tari! Aşadar, pentru atragerea energiilor pozitive, optează pentru o creaţie roz neon sau verde lime!

Fecioară

Fecioarelor li se pregăteşte o surpriză! Talismanul vestimentar al sezonului rece, pentru ele, este pălăria cu boruri ample. Pentru un plus de mister şi senzualitate, mizaţi pe piese în nuanţele vedetă ale sezonului: burgundy, maro capuccino, verde mentă.

Balanţă

Echilibrată şi serioasă, femeia din Balanţă se răsfaţă toamna asta cu un ceas senzaţional, metalic, ca să-i poarte noroc!

Scorpion

Pasională şi jucăuşă, nativa din Scorpion prinde norocul de-un picior dacă poartă toamna asta lenjerie intimă roşie. Ne-au şoptit astrele!

Săgetător

Geanta maxi, cu personalitate, este totemul femeilor născute sub semnul Săgetătorului. Capricon Geacă de piele, şi cu ţinte dacă se poate! Previziunea norocoasă a astrologilor pentru femeile Săgetător!

Vărsător

Serioase şi elegante, nativele din Vărsător vor impresiona şi vor avea multe de câştigat dacă aleg să poarte toamna asta un sacou chic! Aşadar, fuga la cumpărături!

Peşti

Pentru sensibilele născute sub semnul ocrotitor al Peştilor totemul norocos este colierul statement! Cu pietre colorate, pene, franjuri şi mărgele, aceasta o să le ajute să iasă în evidenţă! Cine ştie, poate aşa îşi vor atrage şi marea dragoste, în caz că nu au găsit-o deja!

Foto: Hepta, Northfoto, shop.unica.ro

Vizualizări: 807

2 Comentarii

  • olly
    4 octombrie 2012 | Permalink |

    …si pentru capricorn nu este? :)

  • Nume
    4 octombrie 2012 | Permalink |

    direct dupa sagetetor… “Capricon Geacă de piele, şi cu ţinte dacă se poate!”

Comentează