DE CE Tania Cerga nu a făcut public refuzul de a cânta la Moldexpo

DE CE Tania Cerga nu a făcut public refuzul de a cânta la Moldexpo

La concertul de la Moldexpo, pe scena căruia au refuzat să urce numeroși artiști, urma să ia parte şi Tania Cerga. Când toţi o criticau pentru că nu ia exemplu colegilor săi, interpreta a anunţat organizatorii că nu va participa.

Dacă majoritatea artiştilor au postat pe reţelele de socializare mesaje în care-şi anunţau fanii referitor la decizia luată, Tania Cerga a preferat să tacă şi să facă. Le-a spus organizatorilor că nu va urca pe scenă, fără însă să facă vreun anunţ oficial.
Astăzi, însă, cântăreaţa a decis să spună motivul pentru care a luat decizia dată.
„1. Alegerea de a nu-mi expune decizia în contextul tensiunii create în jurul acestui subiect a fost una deliberată, pentru a nu servi drept unealtă a unor interese și interpretări cu care nu mă identific.
2. Presa a uitat subit numărul meu de telefon. Facebook devine primă sursă? Întâmplător sau intenționat? Important e ca s-a făcut trafic pe site-urile de știri, nu? :))
3. Mark Zuckerberg este un geniu!
P.S. Jăims a spus că ‘tot normal’ !”, scrie Tania Cerga pe contul său de Facebook.
Precizăm că după ce artiștii au aflat care este de fapt scopul organizării concertului de la Moldexpo, majoritatea au anunţat că refuză să participe şi că nu vor să fie implicaţi în controverse politice. Printre ei se numără: Pasha Parfeny, băieţii de la SunStroke Project, Ştefan Bănică jr, Zinaida Julea, băieţii de la Akord, Adrian Ursu, Vitalie Dani, Ionel Istrati, Dan Bălan şi Vera Brejneva.

Foto: Facebook Tania Cerga

Comentează