Ion Paladi va lansa un nou videoclip cu un preot din România // GALERIE FOTO

În curând, Ion Paladi va veni cu o surpriză de proporţii pentru admiratorii creaţiei sale: un nou videoclip realizat în colaborare cu preotul Cristian Pomohaci, artist consacrat de muzică populară din România.

023În a doua jumătate a lunii august, la Chişinău, au început filmările la videoclipul melodiei „La frați nu se pun hotare”. Echipa de producţie preconizează zilele acestea să continue câteva zile filmările, iar la sfârşitul lui septembrie va fi lansat mult așteptatul clip.

048„Sunt onorat de această nouă colaborare și sunt sigur că vom avea un rezultat frumos. Melodia „La frați nu se pun hotare” este una de suflet, cu un mesaj absolut special. Alături de preotul Cristian Pomohaci vom transmite o emoție foarte puternică, iar imaginile clipului sper să o redea cât mai bine” ne-a declarat Ion Paladi.

059Vlad Costandoi, producătorul artistului nostru, susţine că după lansarea videoclipului melodia va fi promovată pe tot spaţiul românesc.
Preotul Cristian Pomohaci este la prima colaborare de acest gen, iar piesa „La frați nu se pun hotare” marchează prin cântec o uniune frumoasă dintre cele două maluri ale Prutului.

065Muzica este compusă de Corneliu Botgros, iar textul e semnat de Mariana Honceru, cea cu care Ion Paladi a colaborat şi la melodia „Dorul Basarabiei”.
Săptămâna aceasta, artistul a fost invitat în calitate de Președinte Onorific al juriului la Festivalul-Concurs de Folclor „Moineșteanca”, din Moinești, România.

077089129013072156L.N.
Foto: Ina Butnaru