Dezvăluiri şoc! Fiul celui mai periculos traficant din lume a vorbit

Dezvăluiri şoc! Fiul celui mai periculos traficant din lume a vorbit

Avea atât de mulţi bani, încât cheltuia 2.500 $ pe lună doar pe elasticele cu care lega bancnotele! “Regele cocainei”, Pablo Escobar, adunase 30 de miliarde $ înainte de a fi ucis în 1993, la 44 de ani.

Sebastián Marroquín (38 de ani), pe numele adevărat Juan Pablo Escobar, fiul celui mai periculos şi mai bogat traficant de droguri din lume, face dezvăluiri şocante. El zice că “Regele cocainei” adunase atât de mulţi bani, încât a ars teancuri de bancnote în valoare de 1 milion de dolari pentru a încălzi-o pe sora lui, Manuela (acum în vârstă de 31 de ani), într-un adăpost în care se ascundeau de poliţie.

Sebastián Marroquín, 38 de ani
Tot la acea vreme, Escobar a făcut focul cu bancnote în valoare de 2 milioane de dolari pentru a prepara mâncarea! Marroquín mărturiseşte că, din 2 în 2 zile, se mutau în altă ascunzătoare, după ce, până în 1991, el şi sora lui duseseră o viaţă de prinţi pe proprietatea de lux Hacienda Nápoles a tatălui, unde aveau zoo, cu elefanţi, rinoceri şi alte animale exotice, piscine, 15 avioane şi 6 elicoptere, care erau trimise să le aducă produse fast-food după pofta inimii.

La petreceri, Escobar le umplea piñatas (recipiente în care se pun dulciuri şi jucării) cu zeci de mii de dolari cash. El conducea cartelul Medellin, care deţinea controlul a 80% din piaţa mondială de cocaină. Însă îşi ameninţa subordonaţii că îi va ucide dacă se vor droga în faţa copiilor lui.

Devenit cel mai puternic traficant de stupefiante din lume, îi ajuta pe săraci şi se implica în dezvoltarea fotbalului columbian. Însă îi asasina pe politicienii, poliţiştii şi magistraţii care nu se lăsau mituiţi de el. De aceea, a început să fie vânat. În 18 ani, cât Escobar a condus cel mai mare imperiu al drogurilor, au fost omorâţi 200 de politişti şi 600 de civili.

“Regele cocainei” a fost împuşcat cu ajutorul forţelor speciale americane la 2 decembrie 1993. Maria Victoria, pe care acesta a luat-o de soţie la vârsta de doar 15 ani, a reuşit să fugă în Argentina cu cei doi copii ai lor, Sebastián Marroquín şi Manuela.

Sursa: click.ro
Fotografii: AFP/AP