Jurnalista care a lovit imigranţi cu piciorul vorbeste despre gestul ei. Ce explicaţii a dat

Jurnalista care a lovit imigranţi cu piciorul vorbeste despre gestul ei. Ce explicaţii a dat

Jurnalista din Ungaria care a fost filmată când lovea cu piciorul imigranţii care încercauz să treacă frontiera a dat primele explicaţii despre gestul ei.

O înregistrare în care jurnalista Petra Laszlo apare în timp ce loveşte cu piciorul câţiva imigranţi care fugeau spre frontiera din Ungaria a ajuns virală pe internet şi a stârnit ample reacţii în mediul virtual. N1TV, postul de televiziune la care lucra femeia, a încetat colaborarea cu ea, după apariţia imaginilor.

Rămasă fără un loc de muncă, Petra Laszlo a oferit primele declaraţii despre cele întâmplate.

„Camera inregistra, sute de migranti au rupt cordonul politiei, unul dintre ei s-a repezit catre mine si m-am speriat. Ceva m-a facut sa reactionez. Am crezut ca sunt atacata si ca trebuie sa ma apar. Este dificil sa iei decizii bune cand este in stare de panica. Nu sunt lipsita de inima, rasista sau o jurnalista care loveste copii. Nu merit aceasta vanatoare politica de vrajitoare, nici sa-mi fie murdarit numele sau sa primesc amenintari cu moartea. Sunt doar mama unor copii mici, care si-a pierdut jobul. Sincer, imi pare rau”, a spus jurnalista din Ungaria, citată de libertatea.ro