Soția ministrului de Interne israelian își cere scuze după o glumă rasistă despre Obama

Soția ministrului de Interne israelian își cere scuze după o glumă rasistă despre Obama

Soţia ministrului israelian de Interne Silvan Shalom, Judy Mozes, şi-a cerut scuze, duminică, după ce a postat pe Twitter o glumă rasistă, în care l-a numit pe preşedintele american Barack Obama „negru şi slab”, relatează CNN.

,,Ştiţi cum este cafeaua Obama? Neagră şi slabă”, a scris Judy Mozes pe Twitter. Ulterior, ea a explicat că a reprodus o glumă şi a şters mesajul, nu înainte însă ca acesta să fie preluat de mass-media din Israel.

„Îmi cer scuze, a fost o glumă stupidă pe care mi-a spus-o cineva”, a revenit ea după câteva minute. „Domnule preşedinte Obama, nu ar fi trebuit să scriu gluma inadecvată pe care am auzit-o. Îmi plac oamenii indiferent de rasa şi religia lor”, a adăugat ea ulterior. „Îmi pare rău dacă am ofensat pe cineva. Sper că voi rămâne căsătorită când soţul meu va ateriza şi va auzi ce am făcut”, a continuat ea.

Acest incident intervine în timp ce relaţiile dintre preşedintele Barack Obama şi premierul israelian Benjamin Netanyahu sunt tensionate, mai ales în legătură cu dosarul nuclear iranian.
Sursa: realitatea.net
Foto: realitatea.net

Comentează