Ionuţ Dolănescu se pregăteşte de botez. Ce spune despre eveniment

Ionuţ Dolănescu se pregăteşte de botez. Ce spune despre eveniment

Ionuţ Dolănescu a petrecut şase luni în America, iar acum s-a întors în ţară, alături de soţie şi cei trei copiii ai lor. Acum, fiul lui Ion Dolănescu se pregăteşte pentru un eveniment important, botezul fiul său.

Ionuţ Dolănescu a explicat că nu ştie încă detaliile, dar că botezul micuţului, care va primi numele de Iancu Nicolae, va avea loc la un local select din Bucureşti sau la Palatul Snagov. Deocamdată, Ionuţ şi soţia lui Doiniţa se pregătesc pentru Festivalul Internaţional de Folclor care va avea loc în Bucureşti. De abia după, el va sta jos cu surorile lui şi va stabilii totul despre botez.

“Am revenit de puţin timp în țară pentru că am avut de onorat şi câteva evenimente în Italia, iar acum ne pregătim pentru recitalul de duminică din cadrul Festivalului Internaţional de Folclor din Parcul Cişmigiu. Voi cânta alături de mama (n.r. – Maria Ciobanu) şi de soţia mea (Doiniţa Dolănescu). Abia după aceste zile vom avea timp să ne ocupăm de botezul lui Iancu Nicolae, ce va avea loc în toamnă. O să discut cu surorile mele pentru a stabili data. Mă voi ocupa personal de toate detaliile”, a declarat Ionuţ Dolănescu, pentru ziarulring.ro. 

Artistul a vorbit şi despre viaţa în America: fiul cel mare, Vladuţ, s-a acomodat perfect la viaţa de acolo şi merge la şcoală în State, unde familia petrece câteva luni pe an.

„Copiii s-au acomodat foarte bine acolo, dar le place şi aici. Vlăduţ merge la şcoală în SUA. Acum este în vacanţă. Se descurcă foarte bine şi mă bucur că îi place. Nu ne-am gândit să ne stabilim definitiv în SUA, dar câteva luni pe an trebuie să le petrecem acolo”, a mai spus Ionuţ Dolănescu.
Cât despre casa lui din Miami, pe care Dragoş Dolănescu susţine că Ionuţ a luat-o din banii de la Ion Dolănescu, cântăreţul e foarte clar: “Am o casă în Palm Beach cumpărată încă din anul 2004. El ştie bine asta, la fel cum ştie şi că i-am cumpărat bilet de avion să vină să îl împac cu tata”.
Sursa: click.ro
Foto: Sever Gheorghe

Comentează