A mers la solar timp de 4 ani, zi de zi! Este incredibil cum a ajuns să arate acum tânăra

A mers la solar timp de 4 ani, zi de zi! Este incredibil cum a ajuns să arate acum tânăra

Din dorinţa de a avea pielea tot timpul bronzată, o tânără din Marea Britanie a mers timp de 4 ani la solar. Charley Jean este o tânără care recunoaşte că este dependentă de acest aparat. Aceasta spune că merge zilnic la solar şi chiar a ajuns să se dea cu parafină (n.r. pentru reducerea durerilor) pentru a-şi păstra bronzul.

Tânăra a început să meargă la solar de la o vârstă fragedă, mai precis 15 ani, din cauza kilogramelor în plus. Ea a crezut că va arăta mai bine în ochii celor din jur, având pielea bronzată, scrie Daily Mail.

Acum, Charley a ajuns să meargă zilnic la solar şi să ia pastile pentru a-şi menţine culoarea bronzului.

“E aceeaşi dependenţă ca şi fumatul. Pentru o perioadă, mi-am zis că nu contează dacă mă îmbolnăvesc cât timp sunt bronzată”, a declarat ea pentru aceeaşi sursă.

Obsesia ei a ajuns să o coste 150 de lire pe lună. “Cea mai lungă perioadă în care am stat fără solar a fost 4 zile. Când nu mergeam într-o zi, aveam simptome de sevraj. Îmi trimiteam prietenele să-mi cumpere creme autobronzante pentru că mă simţeam prea palidă ca să ies în oraş”, a mai adăugat Charley.

Aşa a ajuns Charley să arate acum
Foto: Daily Mail

Sursa: click.ro
foto: zumzi.com

Comentează