Actorul Colin Farrell, suspect de CRIMĂ. Mărturisirea care l-a băgat la ananghie

Actorul Colin Farrell, suspect de CRIMĂ. Mărturisirea care l-a băgat la ananghie

Celebrul actor Colin Farrell a mărturisit într-o emisiune că a fost suspect într-un caz de crimă, pe când se afla în Australia.

La 18 ani, Collin Farrell a fost reţinut de poliţia aeroportului din Sydney în legătură cu o crimă care se petrecuse într-o noapte despre care el spune că era „neclară”.

„Am fost dus pentru interogatoriu, ca suspect într-o tentativă de crimă”, a mărturisit actorul în emisiunea „The Tonight Show” de la postul TV NBC, citat de libertatea.ro

„Am văzut schiţa profilului suspectului şi semăna foarte mult cu mine. Pentru o secundă, pentru că nu-mi mai aminteam cu exactitate ce făcusem în noaptea respectivă, m-am gândit dacă într-adevăr aş fi putut să fac asta. Suspectul avea sprâncene bogate, o aluniţă pe faţă şi vorbea cu accent irlandez”, a completat actorul, care a ţinut să menţioneze că povestea este adevărată.

„Trebuia să o duc pe mama la aeroport. Eram în Sydney, Australia. Am fost luat de poliţişti, care mi-au spus că un om a fost ucis, după ce a fost bătut în apartamentul său şi, mai apoi, lăsat să ardă de viu. Eram îngrozit. Am stat şase ore, dar, noroc cu un prieten care ţinea un jurnal, s-a dovedit că în noaptea aceea, la acel moment, eram la o petrecere în cealaltă parte a oraşului, luând ecstasy”, a încheiat Farrell, mărturisind astfel că se droga.

Comentează