Mihai Trăistariu, despre scandalul de la Eurovision 2015. Ce spune despre participanți

Mihai Trăistariu, despre scandalul de la Eurovision 2015. Ce spune despre participanți

Și anul acesta, la Eurovision, au ieșit discuții și au fost persoane nemulțumite de felul cum decurge competiția. Mihai Trăistariu, unul dintre cântăreții români care au participat la Eurovision, a explicat de ce în fiecare an este câte un scandal pe tema acestui concurs.

Ca în fiecare an, și anul acesta au fost câteva voci care au criticat modul cum decurge competiția pentru Eurovision 2015. Se pare că discuțiile au pornit de la faptul că unii dintre concurenți sunt celebri și alții mai puțin cunoscuți de public și, astfel, cei din urmă ar fi din start defavorizați.

„Orgoliile sunt foarte mari, la fel și competiția. Concurenții își doresc enorm să câștige și de multe ori, scandalurile apar chiar de la acești care sunt geloși pe alți concurenți. Așa cred că s-a întâmplat și acum la Eurovision. Când apar nume grele cum sunt Luminița Anghel sau Voltaj întotdeauna ceilalți concurenți se revoltă și au senzația că alții sunt favorizați. (…) Nu cred că jocurile sunt deja făcute. Nu cred că s-a aranjat ceva” a declarat Mihai Trăistariu pentru dcnews.ro, citat de libertatea.ro

Comentează