Madonna a povestit de ce nu a mers LA POLIȚIE după ce a fost VIOLATĂ

Madonna a povestit de ce nu a mers LA POLIȚIE după ce a fost VIOLATĂ

Madonna a dezvăluit într-un interviu recent că nu a dorit să raporteze la Poliţie faptul că a fost violată la New York la începutul carierei sale, în anii ’80, deoarece s-a simţit umilită, scrie libertatea.ro

De ani buni, Madonna a făcut public faptul că a fost violată în anii ’80. Întrebată de ce nu a solicitat ajutorul autorităţilor newyorkeze după ce a fost violată, cântăreața a spus: „Tocmai fusesem violată. Pur şi simplu am considerat că nu merita efortul. Era o umilinţă prea mare”.

Madonna a făcut pentru prima dată dezvăluirea şocantă despre acel viol într-un interviu acordat în 1995 revistei New Musical Express, dar nu a mai vorbit despre acel incident până în 2013, când a spus că acel viol a fost comis sub ameninţarea unui cuţit.

Vedeta a povestit episodul: „New York nu m-a primit deloc cu braţele deschise. În primul an, am fost ameninţată cu un pistol. Apoi, violată pe acoperişul unei clădiri unde am fost dusă sub ameninţarea unui cuţit şi am avut apartamentul spart de trei ori. Nu ştiu de ce. Nu aveam nimic de valoare în casă după prima spargere, când îmi furaseră aparatul de radio”, a adăugat artista americană”.

Foto: EPA

Comentează