Taurul cu două fețe face senzație pe Internet. Uite cum arată! FOTO

Taurul cu două fețe face senzație pe Internet. Uite cum arată! FOTO

Taurul care s-a născut cu două fețe, inclusiv cu un bot în plus, a devenit o celebritate pe Internet, după ce fotografia lui a fost distribuită de mii de ori.

Imaginile șocante cu animalul respectiv au făcut înconjurul Înternetului, după ce niște fermieri le-au publicat pe un cont de Facebook, scrie Daily Star.

Are o față peste altă față

taur mutant doua fete

Taurul cu două fețe a atras imediat atenția la târgul de animale din Australia
foto: Facebook/ MareebaSaleyards

Cel mai probabil, taurul s-a născut cu cea de-a doua față din cauza unor mutații genetice. Animalul are un cap normal, ca orice bovină, însă deasupra acestuia mai are încă o faţă, cu un singur ochi, un dinte şi două nări funcţionale.

Vândut pentru 400 de dolari

taur mutant doua fete

Mutația genetică nu afectează calitatea cărnii, cred proprietarii abatorului care l-a cumpărat
foto: Facebook/ MareebaSaleyards

Creatura deformată a fost vândută miercuri, în cadrul unui târg organizat la Queensland, în Australia. Proprietarul l-a dat unui abator, pentru 400 de dolari.

„Câteodată, ingineria genetică nu funcționează conform planului. Era normal să stârnească curiozitate, dar nu știu dacă a fost un interes în sens comercial. Cât privește acest animal, nu pare a fi în neregulă”, a declarat Gerry Collins, un inginer agronom.

El susține că în cei 30 de ani de activitate a văzut multe animale cu două capete.

Luna trecută, imaginile cu porcușorul mutant, care s-a născut cu un penis pe cap, au șocat și ele. El a decedat la scurt timp după naștere, dar taurul cu două fețe poate să aibă o viață normală în ciuda defectului său fizic.
Sursa: click.ro
foto: Facebook/ MareebaSaleyards

Comentează