Magazinul „Gemeni”, jefuit; Hoţii ar fi pătruns pe geam

Magazinul „Gemeni”, jefuit; Hoţii ar fi pătruns pe geam

Centrul Comercial „Gemeni” a fost jefuit în această noapte. Se presupune că hoţii au pătruns în interior pe geam şi au sustras bani şi marfă. Totul s-ar fi petrecut pe întuneric, informează jurnal.md

Furtul a fost descoperit dimineaţa, când angajaţii au venit la serviciu. Tot atunci a fost alertată şi poliţia.

Solicitat de Jurnal, şeful serviciului de presă al Poliţiei Capitalei, Adrian Jovmir a declarat că în „Gemeni” au pătruns mai multe persoane necunoscute, deteriorând un geam de la etajul doi. „Angajaţii vor face inventariere pentru a stabili câţi bani au fost furaţi”, a precizat Jovmir.

Totodată, un agent economic care-şi desfăşoară activitatea în acest Centru Comercial a subliniat că toate secţiile de la etajul 3 şi 4 au fost răscolite.

Mai mult, sursa menţionează că ultimele nivele nu sunt păzite, doar etajul unu şi doi. „Acest lucru este suspect. Geamul de la etajul trei care a fost deteriorat este foarte mic şi o persoană putea să intre foarte greu prin el”, a adăugat antreprenorul.

Agentul economic a amintit că acum cinci ani, s-a mai produs un jaf în „Gemeni”.  Atunci a fost găsit vinovat un paznic.

Poliţia a iniţiat un dosar penal şi cercetează în continuare cazul.
Foto: moldova24.info

Comentează