Băieții de la „3 Sud Est”, despre concertul de la Chișinău!

Băieții de la „3 Sud Est”, despre concertul de la Chișinău!

Acum 16 ani, formaţia „3 Sud Est” susținea primul lor spectacol în R. Moldova, iar pe 2 martie artiştii vor reveni cu un show de zile mari la „Palatul Naţional”. Contactați de APROPO, „regii muzicii dance” au declarat că aşteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu publicul de aici, despre care au doar cuvinte de laudă.

„Chiar nu am numărat de câte ori am cântat la Chişinău, dar cel puţin de 10 ori. Întotdeauna suntem impresionaţi de primirea de care avem parte în Republica Moldova. Oamenii sunt deosebiţi, drăguţi, iar pentru fanii noştri de acolo avem numai cuvinte de laudă. Despre concertul care va avea loc pe 2 martie, vă putem spune că va fi unul aşa cum v-am obişnuit după revenirea noastră pe piaţa muzicală. Este un spectacol dedicat femeilor. A nu se înţelege că domnii nu au voie în sală. Noi vă aşteptăm cu mic şi mare, doamne, domni şi domnişoare. Vă salutăm de la mare, din Constanţa. Ne vedem pe 2 martie la Palatul Naţional”, le transmit artiștii fanilor basarabeni.

Băieţii de la „3 Sud Est” ne-au spus că au avut, de curând, şansa să viziteze şi să cânte în mai multe localități din R. Moldova. Acesta au rămas impresionați de ospitalitatea gazdelor, oriunde au mers. „Suntem români şi există o conexiune dincolo de cuvinte”, precizează membrii trupei.
De fiecare dată când revin la Chişinău, artiştii nu ratează ocazia de a mânca bucatele lor preferate: plăcintele şi soleanca.
Întrebaţi cu cine din interpreții de la noi ar vrea să realizeze un duet, aceștia ne-au spus că nu s-au gândit la cineva anume: „Aveți foarte multi artiști talentați. Chiar dacă nu facem același stil de muzică, îl admirăm pe maestrul Nicolae Botgros şi orchestra ‘Lăutarii’”.

Precizăm că, după revenirea cu „Emoții” din 2014, trupa „3 Sud Est” își reconfirmă planurile concertistice. Pe 2 martie, Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipos vor cânta „Pentru Ea” la Palatul Național „Nicolae Sulac”.
3 Sud Est a fost înfiinţată în anul 1998 și are în palmares cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti. Supranumiţi „Regii muzicii dance”, cei trei artiști au stabilit recorduri de vânzări în România: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est (1998) a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio şi în 6000 de exemplare pe CD, cifre uriașe pentru acea perioadă, greu de atins chiar și în prezent.
Biletele au fost puse în vânzare  la prețuri între 200 și 500 de lei.

Comentează