Andrey Gubin, de nerecunoscut

Andrey Gubin, de nerecunoscut

Sunt mai mult de 10 ani de când odinioară celebrul Andrey Gubin nu a mai înregistrat nicio piesă nouă, nu mai susţine concerte şi nu mai apare la tv. Fostul interpret a rupt orice legătură şi cu cei care i-au fost colegi de scenă.

Una dintre fanele lui Andrey Gubin (40 de ani) a făcut recent poze alături de acesta, iar ulterior le-a postat pe Twiter. Imaginea a făcut furori, mulţi dintre internauţi îndoindu-se de faptul că bărbatul din fotografie e chiar cântăreţul. Nici nu e de mirare: acesta nu mai seamănă cu tânărul ce îşi câştigase un loc în showbizul rusesc.
Andrey Gubin spune că a renunţat la scenă din cauza problemelor de sănătate, după ce a fost diagnosticat cu nevralgie facială, o boală ce provoacă o durere supraacută în zona controlată de către nervul trigemen. Maladia afectează, în principal, obrazul, pleoapele superioare si, de cele mai multe ori, maxilarul superior. În acelaşi timp, cântăreţul nu a ascuns niciodată faptul că a fost alcoolic, că a luat droguri sau că a fost internat la o clinică de psihiatrie.
Interpretul nu a fost niciodată căsătorit, iar din spusele lui, cel mai important dintre obiectivele sale este să se însoare şi să devină tătic.

N.T.

Comentează