Vlad Stashevsky scoate bani din deşeuri chimice

Vlad Stashevsky scoate bani din deşeuri chimice

Adesea, după ce renunţă la scenă, vedetele de odinioară se lansează în afaceri. Şi majoritatea reuşesc să câştige mai mulţi bani din business decât din artă.

În anii 90, melodiile lui Vlad Stashevsky, interpret rus originar din or. Tiraspol, răsunau la toate posturile de radio şi tv, iar fanele se topeau după tânărul brunet cu ochii precum cărbunele. Însă azi, ajuns la vârsta de 41 de ani, acesta preferă liniştea şi evită orice fel de emisiuni şi petreceri mondene.

Sunt nouă ani de când Vlad Stashevsky e fericit alături de Irina, psiholog de profesie. Cei doi cresc împreună un băieţel, Timofey, acum în vârstă de şapte ani, iar pentru a-i asigura viitorul, cântăreţul e gata să lucreze zi şi noapte. De ceva vreme, şi-a deschis o întreprindere de prelucrare a deşeurilor chimice lichide.

Lui Vlad nu prea-i place să vorbească despre businessul său, dar, se pare, afacerile îi merg bine”, a declarat pentru eg.ru directorul de concerte al lui Stashevsky.

De altfel, tiraspoleanul nu a renunţat definitiv nici la scenă, reprezentantul acestuia declarând că interpretul este invitat adesea să susţină recitaluri în cadrul unor petreceri private.

N.T.

 

 

Comentează