Sergey Zverev, socru mare! EA e NORA lui! FOTO

Sergey Zverev, socru mare! EA e NORA lui! FOTO

Fiul excentricului interpret se însoară în acest week-end! Vestea vine de la un prieten de-al cuplului şi a fost confirmată de mire.

Deşi formau un cuplu de aproape un an şi chiar se mutaseră împreună, Sergey Zverev Jr.şi iubita lui, Maria, ambii în vârstă de 21 de ani, declarau acum câteva luni, în cadrul unei emisiuni tv că deocamdată nu au de gând să se căsătorească. Şi iată că s-au răzgândit, scrie portalul woman.ru.

Intenţia tinerilor a fost dată în vileag de unul dintre prietenii mirelui, producătorul muzical Tima Brik. Într-o postare publicată pe pagina lui de pe o reţea de socializare, acesta le cerea amicilor virtualilor părerea în privinţa cadoului pe care urmează să li-l ofere prietenilor la nuntă. „Ce să le dăruiesc tinerilor: o călătorie într-o ţară exotică sau e mai bine să le dau bani? Ce sfat îmi daţi?”, scria acesta pe Instagram.

Mirele intenţiona să organizeze o ceremonie modestă, departe de ochii lumii, de bliţurile aparatelor foto şi de paparazzi, căci, spre deosebire de tatăl lui, tânărul DJ nu pare interesat de glamurul showbizului. La nuntă vor lua parte doar cei apropiaţi cuplului, iar cheltuielile le vor suporta chiar mirii.

Socrul mare, care, apropo, a fost căsătorit de patru ori, nu i-a dat binecuvântarea unicului său fiu şi nici nu are de gând să vină la eveniment, deoarece nu a ascuns niciodată faptul că ar fi împotriva acestei căsătorii. Totuşi, Zverev Jr mai speră că tatăl său se va răzgândi în această privinţă.

„Eu şi Masha suntem împreună de ceva vreme şi suntem foarte fericiţi. Acum planificăm nunta. I-am trimis şi tatei o invitaţie, sper, totuşi, că va veni”, a declarat mirele pentru super.ru.

Zverev2

N.T.

Comentează