Motivele pentru care Leancă încă rămâne în PLDM

Motivele pentru care Leancă încă rămâne în PLDM

Nici măcar după ce i-a fost spulberat visul de a mai ajunge premier, Leancă nu a anunţat că va părăsi PLDM, ci a scăldat-o în stilul său caracteristic din ultimele săptămâni, când a participat la un joc duplicitar care a culminat cu înscăunarea acestei glume de prim-ministru, pe al său nume Chiril Gaburici. 

Unii moldoveni l-au acuzat pe Leancă de lipsă de curaj, alţii din contra, l-au lăudat, pentru „diplomaţia” de a nu veni nici acum cu declaraţii dure, dar de a „discuta cu colegii şi cetăţenii”, urmând să ia o decizie „lucidă”, la „rece”.

Totodată, tot felul de indivizi care-au făcut în ultimii ani jocurile lui Plahotniuc, s-au apucat pe Facebook de făcut partide pentru Leancă. Acolo i-au băgat pe Tănase, Godea, Nagacevschi şi toată „super echipa” PLDM din 2009.

De fapt nu e vorba la Leancă nici de lipsă de curaj şi nici de prea multă diplomaţie. Problema e de indicaţii. Iar aceste indicaţii deocamdată nu vin. Cei care le dau, încă analizează.

Leancă ştie din ianuarie de Gaburici

Ghimpu a spus-o direct. Atunci când a spus „G” s-a referit la Gaburici, iar numele acestuia a fost vehiculat în jurul unei mese la care se afla şi Leancă. Acest lucru se întâmpla încă în ianuarie

Leancă, într-un moment de maximă sinceritate, a recunoscut chiar şi el, că ştia foarte bine că nu va fi votat în Parlament, dar a mers aşa, de dragul mersului.

Continuarea materialului pe jurnal.md

Comentează