Robbie Williams și-a pus fundul la bătaie de ziua lui. Așa arată gol // FOTO

Robbie Williams și-a pus fundul la bătaie de ziua lui. Așa arată gol // FOTO

Robbie Williams a vrut să rivalizeze cu Kim Kardashian, care a spart Internetul cu fotografia posteriorului său din revista Paper, așa că de ziua lui a publicat pe contul unei rețele de socializare o imagine în care apare nud.

Pe 13 februarie, când a împlinit 41 de ani, Robbie Williams le-a oferit fanilor săi un cadou neașteptat. Celebrul cântăreț englez a publicat pe contul de Twitter o fotografie în care apare complet dezbrăcat, purtând doar un ceas, un lanț și un zâmbet, scrie click.ro

Pentru a nu risca să-i fie șters contul de pe binecunoscuta rețea de socialziare, Robbie Williams și-a poziționat strategic mâinile în dreptul organelor genitale. „Credeți că fundul meu poate sparte Internetul de ziua mea?”, și-a întrebat artistul admiratorii, făcând referire la Kim Kardashian și al său pictorial controversat din numărul de noiembrie al revistei Paper.

Robbie Williams gol dezbracat

Robbie Williams, în costumul lui Adam, de ziua lui
Foto: Arhivă personală
Lui Robbie Williams îi place să umble dezbrăcat

Nu este prima oară când Robbie Williams își dă hainele jos. În urmă cu câteva zile, cântărețul britanic a publicat o altă fotografie la bustul gol, afirmând că îi place goliciunea și că în sinea lui este un naturist (n.r. persoană care are cultul naturii și care trăiește în mici comunități în care oamenii umblă dezbrăcați).

Robbie Williams şi actriţa Ayda Field sunt căsătoriţi din anul 2010 şi au împreună o fetiţă, Theodora Rose Williams, învârstă de doi ani, şi un băieţel, Charlton Valentine, în vârstă de patru luni.

Comentează