„Spiriduşul” l-a păcălit pe Cronos?

„Spiriduşul” l-a păcălit pe Cronos?

Anul trecut îndrăgita actriţă din Rusia, Alissa Freindlich, a împlinit vârsta de 80 de ani. Se pare însă că timpul trece fără să-şi lase prea mult amprenta pe chipul ei. Care i-i secretul?

„Alissik, cum o numim noi pe bunica, e foarte energică, joacă în spectacole cu aceeaşi ardoare ca acum 3-4 decenii. Aţi văzut-o cum ţopăie pe scenă? Ca o tinerea! Nu cunosc nicio actriţă care ar arăta la fel de bine la 80 de ani! Să nu credeţi că a ţinut vreodată cure de slăbire sau are abonament la sala de fitness – unicul ritual pe care-l respectă din tinereţe este gimnastica de dimineaţă. Chiar dacă e scundă – ceva mai mult de un metru şi jumătate, Alissik ştie să se impună. E suficient să ridice o sprânceană ca să-ţi dai seama că e supărată”, a declarat pentru sobesednik.ru nepoata Alissei Freindlich.
Menţionăm că actriţa, poreclită de prieteni „Spiriduşul”, şi-a început cariera acum mai bine de jumătate de secol, dar a devenit celebră după ce a jucat în filmele „Cei trei muschetari”, „O idilă la serviciu”, „Pălăria din paie” ş.a.

1_centralNatalia Tutunaru

Comentează