Incredibil! Suferă de o boală care o transformă într-un copac

Incredibil! Suferă de o boală care o transformă într-un copac

Pielea unei femei de 50 de ani din Marea Britanie, care suferă de psoriazis, s-a umplut de solzi duri și uscați, care o fac să semene cu o scoarță de copac.

Potrivit click.ro, viața lui Pat Schuerman s-a transformat radical în momentul în care a fost diagnosticată cu o boală de piele. A aflat că are psoriazis la doar 24 de ani, iar de atunci înfățișarea ei a avut foarte mult de suferit.

Pielea englezoiacei s-a deteriorat în timp și a ajuns atât de dură, uscată și crăpată, că a început să semene cu o scoarță de copac.

Bubele de pe picioare arată ca o scoarță

psoriazis femeie desfigurata bube scoarta

Femeia se teme ca bubele cu coji vor ajunge și pe față, la fel cum sunt pe picioare
foto: dailystar.co.uk

„Trăiesc mereu cu frica de a nu fi înghițită de vie de această boală. E ca și cum mă transform într-un copac”, s-a plâns ea jurnaliștilor de la Daily Star.

Din cauza aspectului, în ultimii ani a fost mereu dată afară din baruri, restaurant sau magazine. Nici la bibliotecă nu a mai fost primită, de teamă să nu fie contagioasă, iar la piscină nu au lăsat-o nici măcar să intre în apă.

„Nu am mai suportat, așa că am renunțat să mai ies în oraș. Am dezvoltat și artrită psoriazică, așa că oricum mi-a fost aproape imposibil să mai merg”, a mai spus ea.

Pat Schuerman a încercat tot felul de tratamente și creme, însă nimic nu îi poate opri boala să avanseze. Acum, femeia se teme că solzii aceștia uscați și duri o să-i afecteze și fața.

Pat Schuerman boala piele psoriazis

Pat Schuerman nu mai poate ieși din casă din cauza psoriazisului
Foto: PA

Comentează