Vasilisa lui Anatol Mârzenco a fost omagiată! FOTO

Vasilisa lui Anatol Mârzenco a fost omagiată! FOTO

Pe 14 ianuarie, în familia lui Anatol Mârzenco a fost dublă sărbătoare: doamna inimii artistului, Vasilisa, şi-a sărbătorit ziua de naştere, dar şi ziua numelui.

Contactată de APROPO, soţia interpretului ne-a declarat că a sărbătorit alături de cei dragi, într-un local din capitală. Seara însă au încheiat-o alături de naşii de cununie, la o cină acasă.
„În acea zi, băiatul cel mare, Anatol, mi-a făcut o surpriză: s-a întors din străinătate, pe neprins de veste. Dis-de-dimineaţă ne-am trezit cu el în casă”, ne-a spus Vasilisa Mârzenco.

1Cei trei bărbaţi din viaţa sa, soţul şi feciorii Anatolie şi Victor, i-au dăruit florile preferate şi au răsfăţat-o cu cadouri frumoase.
„Mă simt foarte bine la vârsta pe care am împlinit-o. Sunt mulţumită de tot ce mi-a dat Dumnezeu – sănătoşi să fim şi de acum încolo. Îmi doresc ca şi 2015 să fie un an bun, cu mult noroc. Aşteptăm de la feciorul cel mare surprize, căci visăm să fim socri mari, iar mai apoi bunici. Zic doar de Anatolie, căci mezinul e încă student”, ne-a mai spus Vasilisa Mârzenco.

Lena Negru
Foto: APROPO Magazin

Comentează