IOSIF ȘI AMANTA SA revine la Teatrul Eugene Ionesco! FOTO//VIDEO

IOSIF ȘI AMANTA SA revine la Teatrul Eugene Ionesco! FOTO//VIDEO

Seducții și ispite ale puterii. Pasiuni interzise și iubiri pătimașe. Gelozii și trădări. Spectacol în care banii, puterea și sexul pot distruge pe oricine.

Teatrul Eugene Ionesco readuce pe scenă în acest weekend una dintre cele mai spectaculoase si emoționante montări – drama ”Iosif și amanta sa”, de Val BUTNARU, în regia lui Petru VUTCĂRĂU.
”Potrivit textului biblic, relația lui Iosif cu soția lui Potifar se incheie odată cu trimiterea lui Iosif la închisoare. După eliberare, el devine mare demnitar la curtea faraonului, dar nicaieri nu se pomenește nimic de femeia care l-a nenorocit. Este aproape imposibil ca cei doi să nu se fi întâlnit. În piesă se fac tentative imaginare a unor «legături primejdioase». Chiar daca Iosif, în repetate randuri, încearcă din rasputeri să evite femeia fatală, ghicind viitorul în cupa sa, destinul nu poate fi fentat. El repetă, implacabil, traseul supliciilor sufletești la care a fost sortit”, susține Val Butnaru.
Din distribuție fac parte nume sonore, precum Mihaela Strâmbeanu în rolul Martei, Andrei Sochircă – tatăl, maestrul Gheorghe Pietraru – Moses, evreul batrân, Daniela Burlaca – Any, Laurențiu Vutcărău – Beniamin. Rolul lui Iosif e jucat de tânărul și talentatul actor din România, Alexandru Dobinciuk.
Spectacolul este subtitrat in limbile rusă și engleză.

15 și 16 noiembrie, ora 18.30
Rezervări bilete: (022) 233 833
Preț bilete: 50 – 100 lei
Loja VIP – 500 lei.
*Loja VIP presupune o loja retrasă și confortabilă pentru două persoane, cu măsuță și cu o vizibilitate foarte bună spre scenă, iar în costul ei intră o sticlă de vin (roșu sau alb, la alegere) și gustări la vin.
Detalii pe http://tei.md
Adresa: bd. Grigore Vieru 11

afis fara parteneri 06 09 10

Vizualizări: 251

Comentează