Fiica lui Marcel Pavel are apartament la Chişinău! Cine i l-a dăruit? Naşul Nicolae Botgros spune…

Fiica lui Marcel Pavel are apartament la Chişinău! Cine i l-a dăruit? Naşul Nicolae Botgros spune…

Iuvenalia, fetiţa de patru luni a lui Marcel Pavel, e fată cu avere. Conform publicaţiilor româneşti, micuţa ar fi primit cadou din partea a doi dintre naşii ei de botez basarabeni un apartament în Chişinău.

Marcel Pavel şi-a botezat luna trecută fetiţa la o biserica din Bucureşti, iar pentru acest eveniment a avut nu mai puţin de cinci perechi de naşi. Doi dintre aceştia i-au oferit recent micuţei un cadou costisitor – un apartament cu două camere în Chişinău, imobil ce valorează 30.000 de euro.
Unul dintre nanii Iuvenaliei a fost maestrul Nicolae Botgros, iar mulţi au bănuit că el ar fi cumătrul cel darnic. Contactat de APROPO, domnia sa a declarat:
„Prima oară aud despre cadoul oferit finei mele! Poate ceilalţi naşi din Chişinău, Vasile Chirică sau Gabriel Stati, i-au dăruit apartamentul, deşi repet, de la voi aud pentru prima dată această informaţie. Eu i-am oferit ce se dă de regulă pe la astfel de evenimente: hăinuţe şi o cruciuliţă din aur, ca să fie ocrotită de Cel de Sus”.
Conform click.ro, citat de realitatea.net, până când fetiţa va ajunge la majorat şi când va decide dacă se va muta în Republica Moldova sau nu, locuinţa va fi folosită de tatăl ei. Artistul făcând vizite dese la Chişinău, oraş unde susţine multe concerte, inclusiv la petreceri private.
N.T.
Foto: facebook/Corneliu Botgros

Vizualizări: 1596

One Comment

  • =Ivu Unionist=
    15 noiembrie 2013 | Permalink |

    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
    —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

    TRAIASCA ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE
    DIN ANUL 1918 DINTRE NISTRU SI TISA !
    ==============================================

Comentează