Doua eleve din Ungheni şi Cojuşna, pe coperţile celor mai renumite reviste de modă

Doua eleve din Ungheni şi Cojuşna, pe coperţile celor mai renumite reviste de modă

Doua eleve din Ungheni si Cojusna vor ajunge in curand pe copertile celor mai renumite reviste de moda. Fetele au incheiat contracte de 25 mii de dolari cu o agentie internationala de modelling. Tinerele au fost selectate din o mie de participanti in cadrul unui concurs organizat in toata Moldova.

Desi initial s-a anuntat ca premiul i se va acorda doar unui participant, juriul a ramas incantat de inca o fata din Moldova, mai exact din Orhei, care la fel s-a ales cu un contract de 25 mii de euro cu agentia de modelling. Cand si-a auzit numele tanara nu si-a mai putut stapani lacrimile
Ambele tinere nu au mai mult de 18 ani si au cucerit in primul rand prin dimensiuni, frumusete si atitudine. Acum acestea vor trebui sa invete engleza intensiv deoarece vor activa peste hotare unde vor participa la diferite campanii si se vor fotografia pentru revistele de moda, scrie protv.md.
Astazi in ultima etapa a concursului au fost invitati doar 14 participanti din o mie: 11 fete si 3 baieti. Fetele au defilat in costume de baie in fata juriului format din oameni importanti din lumea modelingului, printre care si directorul de scounting pentru Europa si SUA al unei agentii de modele cu renume.
Concursul care a durat aproape o luna s-a desfasurat in toata tara si a fost organizat de o agentie de modelling din Romania care impresariaza modele in New York, Londra sau Paris.
Sursa: protv.md

Vizualizări: 702

One Comment

  • =Camelia Unionista=
    21 noiembrie 2013 | Permalink |

    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
    ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
    —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
    ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Comentează