Diana Grigor se pregăteşte de nuntă? VEZI cum a fost surprinsă interpreta! // FOTO

Diana Grigor se pregăteşte de nuntă? VEZI cum a fost surprinsă interpreta! // FOTO

De câteva luni Diana Grigor are o relaţie frumoasă cu Vlad Carabut. Tânărul are 25 de ani şi este manager la un studio muzical din România. Relaţia lor, înfiripată pe neprins de veste, pare să fi evoluat într-atât, încât interpreta se gândeşte chiar la măritiş.

Chiar dacă nu i s-a cerut oficial mâna, Diana Grigor a fost surprinsă de junralişti prin saloanele de mariaj, în căutarea rochiei perfecte.
„E devreme, suntem de jumătate de an împreună. Ca să devii femeie căsătorită trebuie mai întâi să fii pregătită pentru oarecare responsabilităţi, să ai grijă de casă, copil… Pot să afirm însă că Vlad este bărbatul ideal”, a declarat Diana Grigor pentru emisiunea „O seară perfectă”, de la Pro TV.
Deşi nu încă nu ştie când va juca nunta, artista are deja preferinţe în ceea ce priveşte rochia în care va păşi spre altar.
„Pentru o rochie de mireasă aş prefera culoarea ivory, dar nu alb. Mi se pare mai fină, mai drăguţă. Pe an ce trece ţinuta mi-o imaginez diferit. Probabil aş opta pentru două rochii, una pentru cununia religioasă şi alta pentru nuntă, pe care, apropo, nu mi-o doresc mare, ca la noi, la moldoveni. Cred ca m-aş duce departe, la un castel, pe un câmp verde”, a spus artista.

a 1
V.V.
Foto: captură video/facebook/Diana Grigor

Vizualizări: 898

Comentează