Albumul ‘Prism’ al cântăreței Katy Perry se vinde cu un săculeț de semințe de plantat

Albumul ‘Prism’ al cântăreței Katy Perry se vinde cu un săculeț de semințe de plantat

Versiunea de lux a albumului ‘Prism’ al cântăreței Katy Perry se vinde cu un săculeț cu semințe de plantat, lucru care nu este pe placul autorităților agricole australiene. Cântăreața își încurajează astfel fanii să planteze semințe de flori ca ‘să răspândească lumină’.

Numai că, potrivit site-ului News.com.au, Departamentul australian al Agriculturii nu privește cu ochi buni inițiativa vedetei. ‘Este posibil ca semințe sau plante de origine străină livrate cu albumul să nu existe în Australia, acestea putând chiar conține un agent patogen susceptibil să amenințe biodiversitatea’, a spus purtătorul de cuvânt al Departamentului Agriculturii, scrie agerpres.ro.
Prin urmare, vor fi controlate toate CD-urile cântăreței importate din străinătate. ‘Guvernul australian efectuează un control foarte strict ca să descopere orice ar putea amenința biodiversitatea. Controlăm foarte atent scrisorile, pachetele sau bagajele’, adaugă purtătorul de cuvânt. În schimb, discurile fabricate în Australia nu sunt considerate o amenințare pentru că pachetul conține semințe de Swan River Daisy, o plantă care crește deja pe continent.
Foto: agerpres.ro

Vizualizări: 136

Comentează