SFATUL STILISTULUI // Reguli de îngrijire a părului vopsit

SFATUL STILISTULUI // Reguli de îngrijire a părului vopsit

Foarte multe femei îşi vopsesc regulat părul deoarece sunt adepte ale schimbărilor de look. Şi e adevărat că fiecare schimbare aduce cu sine şi ceva transformări, dar şi provocări. Totuşi modificarea culorii părului implică şi unele responsabilităţi.

În primul rând, vopsirea părului ar trebui să fie făcută cât se poate de corect, ca să nu ne alegem apoi cu un păr degradat.
„Dacă totuşi simţim nevoia schimbării şi suntem pregătiţi să riscăm, putem alege o nuanţă de vopsea care s-ar potrivi atât cu personalitatea, cât şi cu stilul nostru de viaţă. Dacă vom opta pentru o nuanţă apropiată de cea naturală, nu va fi necesar să-l vopsim atât de des, în plus nu se va observa atât de tare atunci când acesta va creşte”, ne sfătuie stilistul vedetelor, Andrei Cocieru.
În condiţii casnice, încearcă să-i oferi o mască hrănitoare în fiecare săptămână, ferindu-l pe cât posibil de ondulator şi placă.
„Pentru menţinerea culorii pe un timp mai îndelungat, vom opta pentru nuanţele de blond sau brunet deoarece roşcatul îşi pierde mai repede din intensitate, pe când negrul se obţine cel mai greu, dar de care nu mai poţi scăpa cu una, cu două”, explică stilistul.
Următorul sfat se adresează fiecărei femei, indiferent de culoarea firului de păr.
„În perioada de vară, când vă place să staţi în piscină, încercaţi să vă prindeţi părul astfel încât acesta să nu stea în apă. Apa cu clor va şterge strălucirea părului, făcându-l mai aspru”, ne îndeamnă specialistul în frumuseţe.
Veronica VLADEI

Vizualizări: 546

Comentează