Reguli de aur ale unei noi relaţii după divorţ

Reguli de aur ale unei noi relaţii după divorţ

Ceea ce-i împărtăşeşti noului tău partener din culisele experienţelor amoroase precedente poate să vă întărească relaţia ori, dimpotrivă, să vă facă mai mult rău. Aşa că ai grijă ce-i destăinui jumătăţii tale, astfel încât să porniţi la drum împreună fără certuri şi alte momente neplăcute.

Ce lucruri trebuie spuse

Succesul vieţii amoroase depinde adesea de felul în care partenerii sunt receptivi la emoţiile şi la nevoile afective ale celuilalt, dar şi de felul în care aceştia comunică. Dacă suferi de o anumită boală, dacă fostul soţ a fost agresiv sau în prezent încă te ameninţă, atunci când ai anumite probleme financiare, rişti să-ţi pierzi casa sau nu te mai descurci cu ratele –  toate acestea trebuie discutate cu noul bărbat din viaţa ta, într-o manieră degajată, fără a părea disperată, terifiată sau de-a dreptul neputincioasă. Astfel de informaţii sunt o modalitate sinceră de a-i prezenta cu cine are de-a face şi te reprezintă până într-un anumit punct.

Vrea să formaţi un cuplu în aceste condiţii? Înseamnă că te acceptă cu bune şi cu rele şi e dispus să o luaţi împreună de la capăt. În caz contrar, n-are rost să te minţi că se va schimba sau că-ţi va da o şansă de dragul stăruinţelor tale. La fel trebuie să faci şi tu!

Ai grijă la amănuntele banale!

Atunci când dai o nouă şansă dragostei, tendinţa este de a-i face celui pe care-l placi numeroase mărturisiri, care, deşi pentru tine au importanţă, pentru el pot fi detalii plictisitoare. Acest tip de balast verbal, de exemplu ce manichiură şi-a mai făcut prietena ta sau ce probleme au colegele de serviciu, poate fi cu două tăişuri: fie îl vei atrage mai mult, fie îl vei pune pe fugă. De asemenea, împărtăşirea unor secrete sau exprimarea unor dorinţe prea intime abia după ce l-ai cunoscut poate să-l sperie.

Vezi continuarea pentru clickpentrufemei.ro

Vizualizări: 221

Comentează