Filat, la raport: Anul 2013 va fi DECISIV pentru un deceniu înainte

Filat, la raport: Anul 2013 va fi DECISIV pentru un deceniu înainte

Anul 2013 va fi un an important pentru Republica Moldova. De acțiunile care fi fi întreprinse în acest an, depinde viața fiecărui moldovean pentru zece ani înainte. Declarația aparține premierul Vlad Filat, care a prezentat astăzi prioritățile Guvernului pentru anul 2013.

„În anul 2013, urmează să se materializeze efortul depus în anii precedenți, nu doar la capitolul care ține de integrarea europeană, dar și de reformele care au loc în RM. În acest an, avem oportunitatea să facem pași niște pași ireversibili. De succesul acestui an, depinde succesul RM pentru un deceniu înainte pe plan politic, economic și social”, a declarat premierul Vlad Filat.

Șeful Cabinetului de miniștri a accentuat că anume de clasa politică depinde succesul tuturor acțiunilor care vor fi întreprinse în acest an.

„Provocarea cea mare mare ține de responsabilizarea clasei politice a RM. În 2013 toți trebuie să renunțe la egoismul politic, la interesele înguste de partid pentru a lucra împreună pentru intersele RM. Personal sunt optimist, pentru că avem o societate din ce în ce mai activă, critică și deschisă”, a spus Vlad Filat.

Continuarea materialului pe jurnal.md

Vizualizări: 335

One Comment

  • Viorel
    17 ianuarie 2013 | Permalink |

    In anul 2013 il vom distruce pe cetateanul simplu pina va pieri. Le vom mai creste taxele si impozitele, chiar si pentru aer. Traiasca oAIE!!! Ne bucuram ca i-am ales si am avut incredere in ei.

Comentează