Jurnal TV, la premiera ultimelor filme ale studiourilor Disney

Jurnal TV, la premiera ultimelor filme ale studiourilor Disney

Pe data de 28 februarie 2013, staff-ul de conducere a postului Jurnal TV a fost invitat în Marea Britanie, la prezentarea celor mai noi producții marca Walt Disney.

Postul de Televiziune Jurnal TV a fost printre primii care au avut ocazia să urmărească ecranizarea noilor produse Disney, care urmează să fie rulate în cinematografele mondiale.

Proaspăt scoase din producție, filmele, serialele și desenele animate Disney promit a fi adevărate bombe cinematografice. Noua grilă de filme Disney va readuce pe marile ecrane titluri precum: Iron Man 3, Thor 2, Avengers, Star Wars 7.

Întrucât studiourile Disney au achiziţionat compania de producţie Lucasfilm şi franciza “Star Wars” – una dintre cele mai de succes francize din istoria cinematografiei – acestea au anunţat că vor lansa un al şaptelea film din această serie, în 2015, ce va fi urmat de alte două producții.
Portofoliul de content de clasă mondială este completat de lansarea noilor episoade ale serialelor: Zero Hour, Mistresses și multe altele. Iar copiii vor avea ocazia să vadă în acest an, mult îndrăgitele personaje din desenele animate: The Frozen, Oz the Great and Powerful și Finding Nemo 3D.

The Walt Disney Company este una din cele mai mari companii de producție cinematografică din lume. Astăzi este una din cele mai mari companii de producție de la Hollywood și, de asemenea, deține 9 parcuri Disneyland și câteva rețele de televiziune, inclusiv ABC. În portofoliul Disney se află și celebrele studiouri de animație Pixar, compania Marvel Entertainment, care deține drepturi asupra 5000 de personaje de film (Spider-Man, The Incredible Hulk, X-Men, Fantastic Four, Iron Man, Captain America, Thor etc.) și Lucasfilm.

Jurnal TV este unicul post de televiziune din Republica Moldova care a semnat contracte de difuzare cu cele mai mari case de producție din lume, 20th Century Fox, Warner Bros., ABC Walt Disney, MGM, NBC Universal, BBC. Postul de televiziune are ocazia să difuzeze filme licențiate, direct de la Hollywood și seriale de succes, care au devenit legende în întreaga lume.
Sursa: Jurnal TV

Vizualizări: 291

Comentează