O femeie de 25 de ani se deghiza în băiat ca să agaţe adolescente

O femeie de 25 de ani se deghiza în băiat ca să agaţe adolescente

O tânără în vârstă de 25 de ani se prefăcea că e bărbat ca să agaţe tinere adolescente.

Christine Wilkinson agăţa diverse liceene şi le minţea că de fapt e Chris, un băiat de 17 ani, dornic să le scoată în oraş. Pe una dintre victimele sale a cunoscut-o prin intermediul unor prieteni comuni. Au făcut schimb de numere de telefon, şi-au trimis sute de mesaje şi s-au întâlnit de foarte multe ori, într-o perioadă de trei luni.

În scurt timp, Christine a început să o forţeze pe tânără să întreţină relaţii sexuale cu ea, însă fata a aflat că iubitul ei de 17 ani e de fapt o femeie matură. S-a convins de acest lucru după ce i-a văzut poza din paşaport, primită pe mail sub anonimat.

Părinţii adolescentei au aflat totul şi au depus plângere, moment în care au aflat că femeia nu este la prima abatere de gen. În 2008, a avut relaţii sexuale cu o adolescentă de 16 ani, pe care o convinsese că sunt de aceeaşi vârstă.

Confruntată cu acuzaţia de abuz sexual, tânăra a pledat vinovată şia vocaţii ei încearcă să-i convingă pe judecători că nu e infractoare, ci doar o tânără labilă psihic şi emoţional.
Sursa: click.ro
Foto: click.ro

Vizualizări: 464

Comentează