Cadouri de Ziua Femeii: Parfumuri care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală

Cadouri de Ziua Femeii: Parfumuri care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală

Deja ştim că mirosurile sunt foarte importante în relaţii, pot reduce nivelul de stres, pot îmbunătăţi performanţa fizică şi mentală, ne pot ajuta să scăpăm mai uşor de kilogramele în plus şi pot îmbunătăţi şi vieţile noastre sexuale. Cum suntem în luna Martie, un mic cadou sub formă de uleiuri sau lumânări parfumate cu următoarele arome sunt foarte potrivite:

Mere verzi

Pe lângă faptul că sunt afrodisiace şi mirosul lor stimulează producerea de hormoni care îţi cresc apetitul sexual, merele verzi ajută şi la slăbit, arată o cercetare recentă. Atunci când ţi-e poftă să mănânci ceva, ajunge să miroşi mere verzi, care îţi taie pofta şi aşa reuşeşti să dai jos kilogramele în plus.

Iasomie

Iasomia are un parfum cald şi exotic, care te relaxează şi îţi îmbunătăţeşte starea de spirit. Pe lângă toate acestea, specialiştii spun că mirosul iasomiei sporeşte încrederea în sine. Astfel, ţine aproape de tine parfumuri cu note de vârf de iasomie, pentru a te simţi mai sexy.

Ylang Ylang

Denumită şi floarea florilor, Ylang Ylang echilibrează dorinţa sexuală. Mai mult, aceasta este şi soluţia pentru apetitul sexual scăzut, fiind unul dintre cele mai puternice mirosuri afrodisiace.

Scorţişoara

Şi mirosul de scorţişoară este un afrodisiac foarte potent şi efectul asupra dorinţei sexuale este aproape imediat. În plus, uleiul de scorţişoară poate fi folosit în bucătărie, iar consumul acestuia înlesneşte procesul metabolic al organismului.

Portocale şi lavandă

Un studiu efectuat în Austria a arătat că aroma de portocale are acelaşi efect ca cea de lavandă – calmant, relaxant. Cu cât eşti mai relaxată atunci când petreci timpul în compania iubitului tău, cu atât vă veţi conecta emoţional mai uşor şi partidele de sex vor fi mai satisfăcătoare.

Pudră de bebeluşi

Ca şi mirosul de castravete proaspăt, mirosul de pudră pentru bebeluşi creşte tensiunea sanguină în organele sexuale – în cazul femeilor – aproape imediat. Şi mirosul plăcintei de dovleac are acelaşi efect.
Sursa: unica.ro
Foto: Thinkstock

Vizualizări: 378

Comentează