Mariana Şura, mesaj emoționat pentru mama sa: „Te-ai sacrificat pentru noi!”

Mariana Şura, mesaj emoționat pentru mama sa: „Te-ai sacrificat pentru noi!”

Mariana Şura este legată sufletește de părinţii ei. Astfel, cu ocazia zilei de 8 Martie, interpreta a scos o melodie pe care i-a dedicat-o mamei sale. Prin intermediul APROPO, artista vine cu un mesaj emoționat pentru cea care i-a dat viaţă.

„Mama”, aşa se numeşte melodia pe care Mariana Şura i-o dedică mamei sale. Muzica şi textul îi aparţin lui Alexandru Lozanciuc. „Este o dedicaţie atât pentru mămica mea, cât şi pentru toate femeile şi domnițele”, ne-a declarat interpreta, precizând că a îndrăgit melodia de la primele acorduri muzicale.
Pe lângă melodie, Mariana Şura îi va dărui mamei sale, de 8 Martie, o floare de cameră şi bani, ca să-şi cumpere ce va dori.
„Prin intermediul APROPO vreau să-i doresc mamei mele multă sănătate, bucurii, realizări frumoase şi să fie mereu împlinită ca femeie, ca mamă. Îi mulţumesc în numele familiei Şura pentru tot ce face pentru noi, iar din partea mea şi a fratelui, ţin să-i mulţumesc pentru că ne-a dat viaţă şi pentru nopţile nedormite, pentru educaţia pe care ne-a oferit-o. Şi-a sacrificat cariera pentru noi… Te iubim nespus de mult!”, i-a transmis Mariana Şura mamei sale.
L.N.
Foto: APROPO Magazin

Vizualizări: 1677

3 Comentarii

Comentează