Carmen Harra, despre despărțirea soților Bănică: “Erau mai mult ca un frate cu o soră”

Clarvăzătoarea Carmen Harra crede că Ștefan Bănică jr. și Andreea Marin aveau o relație de frate-soră, nu una de soț și soție.

  • Andreea Marin și Ștefan Bănică jr
  • Carmen Harra

“Eu m-am uitat la această situație dintr-un singur punct de vedere, din punct de vedere numerologic. Ei doi au avut o relație care nu merge din start, ea este numerologic numărul 1, el numărul 6 și formează împreună cifra 7, a destinului. Nu era o relație de suflet pereche, era o relație tranzitorie. Cred că se vor despărți în relații foarte bune, vor rămâne prieteni.

Erau mai mult ca un frate cu o soră, decât ca un soț cu soție, trăiau vieți diferite, însă se admirau, se ajutau și au reușit să aibă un copil. Ce ar fi salvat relația asta și ar fi dus-o la o relație de compromis pentru o perioadă mai lungă era un al doilea copil. Pe ea n-o văd într-o relație decât peste trei ani, dar și el va avea multe relații pasagere”, a declarat Carmen Harra, marți, în emisiunea “Wowbiz”, de la Kanal D, citată de libertatea.ro

Andreea Marin (38 ani) și Ștefan Bănică jr. (44 ani) au anunțat recent că se despart, după 7 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 648

Comentează